Værelse Infinity appBeli Manastir - Slavonien og Baranja

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Infinity App - Komfortabelt ophold i Beli Manastir Leder du efter den perfekte bolig i Beli Manastir? Infinity App er den ideelle løsning til dit ophold! Beliggende i en rolig del af byen tilbyder vores 3-stjernede dobbeltværelse til leje komfort og overkommelig pris, ideelt for par, venner og forretningsrejsende. Udforsk det hvide kloster, og Baranja Infinity App er perfekt placeret til at udforske den naturlige skønhed og kulturelle seværdigheder i Baranja. Indkvarteringen ligger i nærheden af Hotel Patria. Kopački rit Nature Park: Unik flora og fauna, ideel for naturelskere og fuglekiggere. Vinveje i Baranje: Smag topvine og nyd det smukke landskab i vinmarkerne. Etnologisk center for Baranja Heritage: Oplev den rige historie og traditioner i denne region. Tikveš Slot: En historisk bygning i et fortryllende naturmiljø. Osijek: Historisk fæstning og charmerende gader langs Drava-floden, kun en kort køretur væk. Infinity App administrerer Beauty, en skønhedssalon fra Beli Manastir

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
check-in fra kl. 15 udtjekning til kl. 11. Forudbetaling på 100 % til IBAN eller kort Link til forudbetaling med kort: mypos.com/@beauty-m Det er muligt at betale for opholdet ved tilmelding, men i dette tilfælde afholder vi ikke reservationen af anlægget. Betalingsmuligheder omfatter kontanter, kort eller kreditkort for fleksibilitet. Vi udsteder en R1 faktura. Book dit værelse i Infinity-appen i dag, og nyd topkvalitetsindkvartering i hjertet af Beli Manastir!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen refunderes, hvis boligen aflyses 7 eller flere dage før dit planlagte ophold.
Afstande
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 400 m
  • Jernbanestation: 400 m
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 400 m
  • Kasino: 400 m
  • Nationalpark: 10 km
Ekstra tilbud
Hvad tilbyder vi? Komfortabelt dobbeltværelse til leje i Beli Manastir: Udstyret med to komfortable senge, ideelt til hvile og afslapning efter at have udforsket Baranja. Privat badeværelse: Moderne bekvemmeligheder, varmt brusebad og alle nødvendige hygiejneartikler til din komfort. Køleskab: Opbevar mad og drikkevarer med dig for ekstra bekvemmelighed. Gratis Wi-Fi: Hold forbindelsen og surf på internettet uden forstyrrelser. Aircondition: Opretholder den perfekte temperatur under hele dit ophold. Skrivebord: Ideel til forretningsrejsende, der har brug for et roligt sted at arbejde. IPTV: Nyd en række kanaler fra hele verden, og følg dine yndlingsprogrammer og -indhold. En velkomstdrink venter på dig i køleskabet. Indkvarteringen omfatter en skønhedssalon, og det er muligt at arrangere make-up eller andre kosmetiske tjenester sammen med indkvarteringen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Værelse Infinity app
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Martina Kožić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Leder du efter det perfekte overnatningssted i Beli Manastir? Infinity App er den ideelle løsning til dit ophold! Beliggende i en rolig del af byen tilbyder vores 3-stjernede dobbeltværelse komfort og overkommelige priser, ideelt for par, venner og forretningsrejsende.

Værelse Infinity app annonce er blevet set 69 gange siden 06.10.2024.