Sommerhus Korak do Mora Astrid Brač - Kroatiske øer

priser fra € 120 per nat
Detaljeret beskrivelse

Unik lejlighed. 20 meter fra havet. Privat parkering (2 biler) og egen indgang til stranden, som ligger 50 meter væk. Lejligheden er den eneste med aircondition i denne bugt, og gæsterne kan benytte gratis WiFi, 2 e-cykler og 2 SUP'er - På terrassen er der også en udendørs bruser med udsigt over havet. Denne annonce inkluderer 2 separate lejligheder - inkluderet i prisen. Den første er en større lejlighed på 40m2 med to soveværelser (1 dobbeltseng, 1 enkeltseng og en udtrækssofa til en voksen eller to yngre børn), køkken, badeværelse og stue. Det andet er et studie i kælderen (ca. 10 m2) med køjeseng, badeværelse og ekstra opredning. Lejlighederne er nybygget i 2018. Lejlighederne er helt selvbærende og drives af solpaneler. Lejligheden er forbundet med en anden identisk lejlighed, som vores familie bruger, og som ikke er lejet ud. Du vil være de eneste gæster, og du vil have en separat indgang til stranden. Stranden i Vela Farske er let afskåret og en af de sjældne perler på øen Brač.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning er kl. 15.00 og udtjekning er kl. 10.00. LJeti er ekstremt overfyldt ved færgehavnen i Split, så forvent at ankomme til havnen i Split op til 60 minutter før færgens afgang. Vi anbefaler, at du ankommer til din destination, mens solen skinner, så du kan sætte dig ind i lejligheden og dens indhold. Den sidste 1 km af vejen er makadam, som jeg vedligeholder, men vi råder dig til at køre langsomt og forsigtigt. Vejen til lejligheden og parkeringspladsen er smal, men bred nok til, at en større SUV kan passere. Da der ikke er butikker i nærheden, gør de fleste af vores gæster deres indkøb, før de ankommer til deres destination i Split eller Supetar. Nærmeste butik er i Bol, men OBS vejen langs havet til Bol kræver et terrængående køretøj eller en yderst dygtig chauffør, gå bestemt ikke den vej hvis du kommer med en lav eller sportsvogn. Elektriciteten kommer fra solsystemet og det er ikke tilladt at bruge dine egne enheder, der forbruger meget (500W+). For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale 1/3 af det fulde beløb, og resten indbetales til samme konto 3 uger før ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
En tilbagebetaling af forudbetalingen er mulig, hvis reservationen annulleres inden for 7 dage fra datoen for reservationen og betaling af forudbetalingen. Tilbagebetaling af forudbetalingen er ikke mulig, hvis forudbetalingen er foretaget 3 uger eller tidligere end den aftalte ankomst.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 10 m
  • Restaurant: 1.8 km
  • Læge: 8 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 8 km
  • Tankstation: 8 km
  • Lufthavn: 24 km
  • Lystbådehavn: 45 km
  • Diskotek: 8 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Under dit ophold har du 2 elcykler og 2 SUP boards til din rådighed.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Korak do Mora Astrid
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Astrid Bezmalinović Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er datter af ejeren af lejligheden.

Sommerhus Korak do Mora Astrid annonce er blevet set 26345 gange siden 05.06.2021.