Ferielejligheder Olive Grebaštica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Grebaštica og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne er beliggende på et lille, roligt sted ved Adriaterhavskysten. Stranden ligger i en afstand af 100 m. Området er godt oplyst og luftigt. Til din rådighed er en pejs, udendørs bruser, parkering, udendørs plads til frokost og socialt samvær, balkon, aircondition ... I nærheden af stedet har du byen Sibenik med et fremragende tilbud af kultur og natteliv. Der er flere nationalparker i nærheden, og 70 km fra stedet ligger større byer som Split og Zadar. Lejlighederne ligger på husets første sal, og i stueetagen bor værterne, som altid står til din rådighed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det ideelle ankomsttidspunkt for gæster er mellem kl. 14.00 og 22.00 og afgang indtil kl. 10.00. Hvis gæster er afhængige af organiseret transport, vil der selvfølgelig altid være en løsning. Betaling sker til udlejers bankkonto, ved reservation er det nødvendigt at betale et forskud på 30% af det samlede lejebeløb og resten betales til udlejer ved ankomst
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Respekterede gæster! Reservationen bekræftes ved at betale et forskud på 30 % af det samlede fakturabeløb, som ikke returneres til gæsten ved afbestilling af reservationen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 15 km
  • Lufthavn: 500 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne har gratis parkering og gratis internetadgang. I stueetagen er der en grill og en terrasse til socialt samvær. Alle lejligheder har aircondition.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Olive
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Bremerhaven,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Maj 2022
God ferie!

Meget pænt møbleret lejlighed, ren og ryddelig. Stille, meget flot beliggenhed. værter, søde mennesker.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Kalisz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Maj 2022
Fantastisk lejlighed tæt på stranden!

Meget gode værter, meget varme og hjælpsomme, du vil være glad for at være i deres lejligheder. Stranden er 1 minuts gang og ren, familievenlig. Butik er også i nærheden, måske 5 minutters gang, også restauranter og legeplads. Rigtig god beliggenhed! Lejligheden er meget ren og pæn, har alt hvad du behøver og meget ens billeder. Alt i alt er vi meget tilfredse med dem, jeg anbefaler til alle.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ivan Svirčić Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Olive annonce er blevet set 5859 gange siden 23.05.2022.