Sommerhus LinaHvar - Kroatiske øer

priser fra € 110 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi tager imod reservationer for 2025 - Vi har udfyldt kapaciteten for denne sæson. Lejligheden tilbydes er et gæstehus til ferie, som er den første række til havet. Det består af to dobbeltværelser, et tekøkken, et badeværelse og en rummelig terrasse med udsigt over det grønne og havet. Svømning er muligt på klipperne under huset. Den første strand (med en smuk udsigt over solnedgangen) er en gåtur langs kysten på mindre end 5 minutter. Byens centrum er omkring 15 til 20 minutter væk med nem gåtur langs kysten, og halvvejs vil du støde på adskillige caféer, restauranter og butikker. Vi er i en mere rolig del af byen Hvar, hvor du kan høre bølgerne og alligevel tæt på alt. Huset er udstyret med aircondition og Wi-Fi forbindelse. Vi opdaterer løbende reservationskalender og prisliste på denne side, så jeg inviterer dig til at tjekke den ønskede dato. Vi udlejer kun denne ene lejlighed med terrasse, der er på billederne, og vi kan desværre ikke tilbyde dig en anden på de datoer, der er travlt i kalenderen. Vi glæder os til din ankomst :)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere en lejlighed er det nødvendigt at betale et forskud på 20% af boligens samlede pris. Det resterende beløb betales ved gæstens ankomst. Ankomsttid: efter kl. 15.00. Afgangstid: indtil kl. 10.00 Huset er udstyret med aircondition og Wi-Fi forbindelse. Er der tale om et barn op til 3 år, har du en ekstra tremmeseng til din rådighed. Rygning og husdyr er ikke tilladt i huset. Forstå venligst, at vi kunne levere det samme serviceniveau til alle gæster. Vi har ikke en sikret parkeringsplads, men der er flere offentlige områder, hvor du kan parkere på egen hånd.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 700 m
  • Tankstation: 300 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Lina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nova Gorica ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2024
Kærlighed til Lina

Fantastisk beliggenhed med udsigt til havet. Ren lejlighed med terrasse. Smuk strand i nærheden og meget søde ejere. Om aftenen kan du gå en tur til den gamle del af byen med gamle bygninger, restauranter, klubber for alle generationer.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Kære Martina

Tak for dine søde ord. Det var os en fornøjelse at have dig og din dejlige familie som vores gæster. :)

Minja Salmic
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Lina annonce er blevet set 1857 gange siden 14.07.2024.