Ferielejlighed MarijaIlok - Slavonien og Baranja

priser fra € 30 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Marija Ilok "genoplivet" som en del af Marija Ilok Winery i Ilok-traditionens ånd. Boligkapaciteten er således en 3-stjernet lejlighed, som indeholder separat indgang til lejligheden, køkken, stue, badeværelse, separat toilet, terrasse, 3 soveværelser, 6 hovedsenge, 4 ekstra senge, og er indrettet således, at interiør hvert af de 3 værelser i alt følger historien om Ilok på en enkel måde i kælderen og vingården Marija Ilok. Hvert værelse er dekoreret med malerier, der forestiller Donau-floden, Ilok-kirken og Ilok-landskabet. I overensstemmelse med standarderne for nutidens turisme er Apartment Marija Ilok velegnet til moderne behov og komfort til en familieferie. Apartment Marija er en fritliggende bygning (hus) med et areal på 120 m2, sikret parkering og en rummelig gårdhave og terrasse. Rummet er fyldt med hygge og hygge. Book et ophold i lejligheden og nyd Ilok-landskabet, gåture langs Donau-floden, Ilok-delikatesser og et glas god vin fra Marija Ilok-kælderen

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer foretages ved at kontakte ejeren via e-mail: monika.zivkovic1@gmail.com eller ved at ringe til 098/718-004. Betaling sker kontant eller ved transaktion. Tidspunkt for ankomst og afrejse som aftalt.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 1.8 km
  • Sportsaktiviteter: 1.4 km
Ekstra tilbud
Med et ophold i Marija-lejligheden tilbyder vi en gratis rundvisning på vingården "Podrum Marija" Ilok og en smagning med professionel vejledning fra ejeren af familiekælderen, samt en rundvisning i produktionsanlægget og en præsentation af vin produktionsteknologi (nederste kælder) med vingårdens kældermand. Mulighederne i byen Ilok er: en rundvisning i den gamle Ilok fæstning og mure, en gåtur gennem smukke vinmarker, udforske den rige kulturarv ved at besøge Ilok museum og galleri, leje tennisbaner, gå langs Donau-floden, nyde traditionel mad ved at besøge lokale restauranter, muligheden for at køre på et turisttog, besøge forskellige festivaler såsom Delicium Mundi, Ilok druehøst, Traminca Festival, Vikovo i Ilok og andre kulturelle manifestationer, koncerter og traditionelle begivenheder.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Marija
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Monika Živković
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg er ejer af Marija Ilok lejlighed. Jeg er en meget kommunikativ person, der sætter familie og venner først. Jeg kan godt lide at nyde smukke og interessante ting, som jeg overførte til udsmykningen af Marija-lejligheden, som blev opkaldt efter min datter. Følelsen af tryghed og komfort er vigtig for mig, som du vil opleve under dit ophold hos os i Ilok. Velkommen!

Ferielejlighed Marija annonce er blevet set 1364 gange siden 24.06.2024.