Ferielejligheder AnastazijaKarlobag - Kvarner

priser fra € 39 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne ligger i en stille gade uden meget trafik. Der er en stor gratis parkeringsplads foran bygningen. Anlægget byder på udsigt over havkysten, øen Pag og de smukke Velebit-bjerge. Anlægget er fuldt udstyret til et behageligt ophold. Hver lejlighed har stue, spisestue, køkken, badeværelse og soveværelse. Den første strand ligger 10 minutters gang væk. I bygningens gårdhave er der en privat gratis swimmingpool og andre faciliteter. De fleste faciliteter (Butikker, fritidscenter, strande, apotek, restauranter, børnepark, vandland, bytorv og andre seværdigheder) er i nærheden, så du behøver ikke en bil. I sommerperioden er byen vært for et sommerprogram (skuespil, koncerter), og der arrangeres også en-dags færgeruter til øen Pag. Der er flere mindre steder i nærheden, som er værd at besøge, samt den smukke bugt Zavratnica.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning er fra kl. 15.00 om eftermiddagen, udtjekning er indtil kl. 10.00 om morgenen. Forudbetaling efter aftale.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæsten har ret til gratis afbestilling 14 dage før reservationsdatoen. Afbestilling 14 dage før reservationen refunderes forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 500 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
  • Diskotek: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomst til lejligheden vil du blive mødt med en sød overraskelse (snacks, chokolade, juice). I hver lejlighed er der et klimaanlæg, en kaffemaskine, en kedel, en mikrobølgeovn, en standmixer, en brødrister, et strygebræt, et strygejern, en tørretumbler, en hårtørrer, affaldssække, en skraldespand, batterier, radioenhed. Der er insektnet på vinduerne. På badeværelset finder du hårshampoo, balsam, shower gel, luftfrisker, håndklæder og toiletpapir. Til din rådighed 24/7 er en privat pool i gården, samt en kulgrill eller en elektrisk grill. Strandudstyr er tilgængeligt; håndklæder, vandbold, dykkermasker, solsenge, balloner samt tennisketchere og badmintonketchere. Gratis ekstra på din anmodning ekstra; toiletpapir, andre toiletartikler, håndklæder og sengetøj.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Anastazija
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Apartmani Anastazija
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Jeg er ejer af lejligheden og din vært. Du kan kontakte mig under dit ophold. Jeg taler kroatisk og engelsk. Hvis du ikke taler engelsk, under det gyldige ophold bruger jeg google translator og oversætter til dit sprog, hvis vi kommunikerer via whatsupp, viber eller en anden applikation. WHATSUP, VIBER; +385918951232

Ferielejligheder Anastazija annonce er blevet set 2664 gange siden 24.04.2024.