Mobilhome Sparkle TTKlenovica - Kvarner

priser fra € 175 per nat
Detaljeret beskrivelse

Til leje, et luksuriøst udstyret mobilhome med en smuk udsigt over havet, perfekt til din ideelle ferie. Vores sommerhus tilbyder den perfekte kombination af komfort og naturlig skønhed, så du kan slappe helt af og nyde dig selv. Nyd den storslåede havudsigt hver dag fra den rummelige terrasse, udstyret med komfortable møbler, ideelle til at sidde og slappe af, samt til at tilbringe tid med familie og venner. Mobilhomet har alt hvad du behøver for et behageligt ophold, inklusive et moderne køkken, stilfuldt badeværelse og hurtig WIFI for uafbrudt forbindelse. Det ligger kun få skridt fra det krystalklare hav og den smukke strand, som giver dig nem adgang til marine aktiviteter. Sikker parkering sikrer fuldstændig ro i sindet under hele dit ophold. Derudover er der også en grill til din rådighed til at tilberede lækre måltider udendørs. Dette mobilehome giver den perfekte beliggenhed til din næste ferie. Gå ikke glip af muligheden og book dit ophold i dag!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posthus: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Lufthavn: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Ud over de allerede imponerende funktioner ved boligen, er yderligere faciliteter inkluderet, der yderligere beriger gæsternes oplevelse. Til de mindste er der tilbehør til udendørs leg, designet til at give dem uforglemmelige stunder med sjov og aktiviteter under åben himmel. For voksne giver ekstra små apparater såsom hårtørrer, brødrister, kedel, Dolce Gusto kaffemaskine, mikrobølgeovn og opvaskemaskine i køkkenet ekstra praktisk og komfort under opholdet. Derudover er der sjove brætspil, der opfordrer til fællesskab og sjov blandt gæster. Derudover leveres førsteklasses lagner og håndklæder, hvilket giver gæsterne en følelse af luksus og komfort, mens de opholder sig i denne bolig. Alle disse ekstra faciliteter har til formål at opfylde gæsternes behov og ønsker og bidrage til en uforglemmelig og behagelig oplevelse af at bo i et mobilhome.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Sparkle TT
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Iskra Radičević
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Fransk,
Mere om ejeren

Iskra er din værtinde, en professionel og venlig person, der taler kroatisk, engelsk og fransk. Med mange års erfaring sikrer Iskra et behageligt ophold for sine gæster, der giver nyttige oplysninger om lokale attraktioner og hjælper med tilrettelæggelsen af aktiviteter. Altid tilgængelig for alle dine spørgsmål, Iskra vil byde dig varmt og professionelt velkommen

Mobilhome Sparkle TT annonce er blevet set 2501 gange siden 21.05.2024.