Ferielejlighed ViLiMakarska - Split og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyindrettet lejlighed, i centrum af byen Makarska. Bygningen blev bygget efter de højeste standarder, luksuriøst indrettet som selve lejligheden! Egen parkering til rådighed, udendørs parkeringsplads nr. 6 for LPG-drevne biler og to parkeringspladser på etage -2. nr. 1 og 2. Lejligheden er beliggende på 3. sal. Den er orienteret mod sydvest. Den består af et køkken med en spisestue og en stue i en åben rummodel. Køkkenet er fuldt udstyret, så du kan nyde at tilberede dine yndlingsmåltider i det selv under din årlige ferie. Rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. To soveværelser! Det største soveværelse har en 160/200 seng, mens det andet har to 90/200 senge. Lejligheden er fuldt udstyret med sengelinned, håndklæder, køkkenruller og papirhåndklæder. Flydende sæbe og vaskemiddel til tøjvask, toiletpapir og vaskemiddel til service og tabletter til opvaskemaskinen. En smuk udsigt fra de overdækkede terrasser har udsigt over byen Makarska og øerne Brać og Hvar

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at foretage en reservation skal du betale 30% af det samlede beløb til vores bankkonto, resten betaler du ved ankomst. Ankomsttid er indtil kl. 14.00 og afgangstid er indtil kl. 10.00. Hvis vi et par dage før har oplysninger om, at gæsterne forlader lejligheden tidligere end dig, vil vi informere dig i tide, så du ved, hvordan du planlægger din ankomst!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis du annullerer din reservation en måned i forvejen, refunderer vi dit depositum fuldt ud!
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 400 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 300 m
  • Lystbådehavn: 400 m
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten vil du blive mødt med en sodavand... og i vores bar, hvis du er interesseret i at prøve... forskellige typer lokal brandy fra vores område fra lokale vinproducenter.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed ViLi
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Konjic,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2024
En anmeldelse

Al ros for overnatningen og til den smilende Viki, der tog imod os i byen og tog os med til lejligheden. Lejligheden er meget ren, meget komfortabel og i en god beliggenhed. Vi håber at komme igen, hilsner fra Konjic

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære fyre!!!

Jeg er glad for, at du er tilfreds, og at du nød vores lejlighed og den smukke by! Enhver vært vil gerne have så gode gæster! Jeg håber inderligt at se dig næste år!

Konjic,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2024
en lejlighed

Indkvarteringen er fremragende, værtinden endnu bedre. Meget venlig dame. Alt hvad du behøver til en ferie er i denne lejlighed. Renlighed 10/10. Vi vil være tilbage igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Gæster er velkomne!

Kære piger... I forlod lejligheden pletfri!!!! Alt det bedste til dig!!!! Jeg håber, at du tilbragte en fantastisk ferie i vores smukke by, og at du vil komme tilbage igen ved første lejlighed... for Makarska er en by, der kommer ind under huden på dig... Og vi, der bor der, kan aldrig få nok af det og altid for lidt!!!!

Viki Puharic Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

I den fredelige Caklje-bugt i Podgora kommune ligger vores lille imperium, fred, hjem væk fra hjemmet ... fuglenes kvidring og lyden af havet, der føder sjælen og kroppen ... Efter alt arbejdet er det obligatorisk for os at flygte fra hverdagens stress og jag og hvile os væk fra sommermasserne!

Ferielejlighed ViLi annonce er blevet set 2104 gange siden 11.05.2024.