Ferielejligheder KlaudiaLošinj Mali Lošinj - Kroatiske øer

priser fra € 58 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til vores smukt udstyrede lejligheder beliggende i et roligt område af Mali Lošinj, i den smukkeste del af byen ifølge gæsternes vurderinger på grund af dets naturlige skønhed, rene hav og nærhed til alle nødvendige faciliteter. Vores lejligheder tilbyder komplet komfort og er det perfekte valg for familier og par, da de giver en harmonisk balance mellem privatliv og nærhed til alle vigtige faciliteter. Der er 3 lejligheder til din rådighed. Store terrasser med udsigt over havet er perfekte til nydelse og afslapning. Vores beliggenhed er simpelthen uforlignelig! Vores hus er 1. række til havet nær Bojčić og Sv. Martin, kendt for sine strande med krystalklart hav. Disse bugter giver den perfekte flugt fra hverdagens stress, så du kan slappe af med lyden af bølger og duften af fyrretræer. Nyd den fred og ro, som dette område byder på. Kom og oplev Mali Lošinjs magi i vores lejligheder. Din perfekte ferie starter her, og vi, som dine værter, vil give dig topservice og upåklagelig komfort.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationen er gyldig og bekræftet efter modtagelse af forudbetaling på kontoen, som er 30% af det samlede beløb for det planlagte ophold. Resten af beløbet for den reserverede bolig betales ved ankomsten til ejerens konto eller kontant (alt efter gæstens ønsker). Check-in: fra 14:00 Check-out; indtil kl. 10.00. Turistskat er inkluderet i lejlighedens pris. Ved kortere ophold end reserveret beregnes den samlede pris for overnatning for hele den reserverede periode.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved annullering af lejlighedsreservationen op til 45 dage før påbegyndelse af brug af tjenesten for indkvartering i lejligheden, tilbagebetales forudbetalingen. Hvis reservationen afbestilles mindre end 44 dage før påbegyndelse af brug af overnatningsservicen i lejligheden, tilbagebetales forudbetalingen ikke.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 1.5 km
  • Lystbådehavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der er 3 møblerede lejligheder til din rådighed. Lejlighed 1 til fire personer ligger i stueetagen, lejlighed 2 til 4 personer ligger på anden sal, ligesom lejlighed 3 til 2 personer. Yderligere fordele er inkluderet i lejlighedens pris: børn op til 3 år gratis, sikker parkering foran huset, grill i gården, brug af vaskemaskinen på forespørgsel i det fælles vaskerum i stueetagen , og mulighed for at opbevare bagage efter at have forladt lejligheden på afrejsedagen, hvis gæsten har en senere afrejse med af øen. Yderligere tillæg; slutrengøring én gang 35 EUR, kæledyr, kun efter anmodning, 20 EUR per dag, for ophold kortere end 4 dage + 30%. Yderligere ønsker, ønsker, behov implementerer vi gerne professionelt og hurtigt på dine vegne.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Klaudia
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Novi Sad,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2024
Alt hvad du behøver og mere!

Vi tilbragte ti smukke dage i lejlighed A1, og jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Renlighed og lejlighedens ideelle beliggenhed deler førstepladsen. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg boede i en renere bolig, og det er ikke en lejlighed, men bogstaveligt talt en lejlighed, hvor 4 personer kan bo uden frygt for at støde ind i hinanden, da den har 60 m² og to separate soveværelser. Indholdsmæssigt er der alt, hvad man kan ønske sig, lige fra en brødrister, en moka-gryde til espresso, et sæt køkkenredskaber, et rummeligt køleskab, helt til en hårtørrer og en myggeafvisende enhed med lige så mange tabletter som antal nætter du overnatter. Sengene er yderst komfortable og store. Klaudia tænkte virkelig på alt. De første strande og bugter ligger lige foran huset, og du behøver kun at gå et par snese meter ned, og du er allerede i en ideel position til den første morgensvømning og til at drikke kaffe ved havet. Der er Sveti Martin-stranden og den smukke Bojčić-bugt, hvor jeg hver morgen nød freden og roen. Hele byen er forbundet med vandre- og cykelstier til alle de vigtige punkter på øen, så du nemt kan nå Veli Lošinj, fjernere strande og udsigtspunkter. Da vi var i stueetagen, var alt tilgængeligt for os fra terrassen, stranden, cafeen, restauranten, alt inden for rækkevidde, hvilket giver en ekstra følelse af frihed. Det er ti minutters let gang til byens centrum, mens du på cirka 20 minutter allerede er på den anden side af øen og strandene i Čikatu. Der er flere restauranter og cafeer i nærheden af overnatningsstedet, særlig ros til restauranten Silvana og cafeen Sv Martin. Og endelig kan jeg ikke afslutte denne kommentar uden at nævne vores exceptionelle værter, Klaudia og Damir, som fik os til at føle os hjemme og bidrog til, at vi forelskede os i denne smukke by og ønskede at komme igen, fordi vi blev forelskede i denne ø. Hvis vi ikke var stødt på dem og denne enestående bolig, ville indtrykkene fra Mali Lošinj måske ikke have været så smukke.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Biljana og Djordje,

Af hjertet tak for sådan en fin og detaljeret kommentar! Det var en stor fornøjelse at være vært for dig, og vi er endnu mere glade for, at du nød dit ophold og Mali Lošinjs skønhed. Vi er især glade for, at du følte dig afslappet og godt tilpas, og at vi levede op til dine forventninger. Vi forsøger altid at give vores gæster alt, hvad de har brug for til en perfekt ferie, og din ros er vores største belønning. I var ekstraordinære gæster, og vi håber, at du vil opfylde dit løfte om at komme igen, så vi kan være vært for dig igen og give dig mulighed for at nyde vores lejlighed og øen!

Klaudia Jurković
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Velkommen til Apartments Klaudia, Mali Lošinj. Vi byder dig hjertelig velkommen og er glade for, at du har valgt vores lejligheder til dit ophold på den smukke ø Lošinj og den smukkeste by Mali Lošinj. Vores mål er at gøre din ferie uforglemmelig og at få dig til at føle dig godt tilpas i vores hus. Vi står altid til din rådighed for alle dine behov og ønsker. Din vært

Ferielejligheder Klaudia annonce er blevet set 2535 gange siden 12.07.2024.