Sommerhus Green OasisMarčana - Istrien

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Forestil dig at vågne op til solens stråler og fuglesang. Du drikker din første kaffe eller te på terrassen i en smuk grøn oase med udsigt til olivenlunden, og alt dette i privatlivets fred på den 1800 m2 indhegnede grund. Dette lille hus har 2 soveværelser, køkken med spisestue, badeværelse og toilet. Det er udstyret med alt for at gøre din ferie så behagelig som muligt. Det er beliggende i en lille stille landsby 10 minutter fra den smukke antikke by Pula, 5 minutter fra lufthavnen og 15 minutter fra de lokale strande. Om eftermiddagen efter turen kan du nyde at forberede en gasgrill, mens dine kære nyder en forfriskende dukkert i den lille pool eller et spil badminton. For aktive gæster er der flere cykelstier i umiddelbar nærhed gennem naturen og langs havet eller flere vandrestier, hvoraf den længste South Istria Camino skiller sig ud. Dit kæledyr er lige så velkommen som dig. Vi ser frem til din ankomst til vores grønne oase.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation 20% til kontoen, resten kontant ved check-in på anlægget. Et yderligere depositum på EUR 100 betales ved ankomsten, som vi returnerer ved feriens afslutning, hvis alt i huset forbliver i orden. Indtjekning efter kl. 14.00, udtjekning kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Gratis afbestilling op til 7 dage før ankomst.
Afstande
  • Hav: 10 km
  • Strand: 10 km
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 12 km
  • Jernbanestation: 12 km
  • Lufthavn: 8 km
  • Nationalpark: 18 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Green Oasis
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Żory,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2024
En meget vellykket ferie

Vi var en familie på 4, og vi havde en meget dejlig tid på Green Oasis. Køkkenet var veludstyret, vi manglede intet. Huset er lille, men det har alt hvad du behøver. Verandaen var det perfekte sted at dele måltider. Olivenlunden i haven var et fantastisk sted at slappe af, og poolen var perfekt til at have det sjovt sammen. Vi kan godt lide at besøge strande og besøge steder i nærheden, så det var ikke et problem for os at komme dertil. Emiljano er en meget omsorgsfuld vært, som tog sig af vores komfort på stedet. Kontakten med ham var hurtig, han var punktlig. Vi vender også tilbage med en flaske olivenolie fra lunden.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Mange tak for din kommentar! Vi er meget glade for, at du var tilfreds med vores hus og service. I er altid velkomne gæster!

Südharz,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2024
Ferie - august 2024

Ferie i Istrien 2 voksne plus 1 barn. Værten tog rigtig godt imod os. Huset og ejendommen er som på billederne. Alt hvad du behøver er på stedet, huset har også aircondition. Stedet er meget idyllisk, roligt og perfekt til en afslappende ferie. Terrassen var det perfekte sted at starte dagen og nyde solnedgangen om aftenen. Vores firbenede ven kom rigtig godt ud af det på den indhegnede ejendom. Poolen (som altid holdes ren af udlejer) inviterer til afkøling i solen. På grund af ejendommens beliggenhed kan du nå Pula på få minutter (shopping, slentre gennem byen og stranden), men andre strande på øst-, vest- eller sydkysten kan også nås hurtigt i bil. Vi havde en vidunderlig ferie omgivet af olivenlunde, og jeg kan kun anbefale indkvarteringen og kommer gerne tilbage. På dette tidspunkt hilsen og tak igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Anerkendelse

Mange tak for din anmeldelse. Du er altid en velkommen gæst.

Emilijano Marić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Sommerhus Green Oasis annonce er blevet set 4507 gange siden 16.06.2024.