Ferielejligheder SilvanoMurter - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Silvano er beliggende i en rolig del af øen Murter, på gaden Pod Raduč, med en smuk udsigt over Kornati. Anlægget har tre boligenheder, to studielejligheder 2+2 med balkon og en lejlighed til to personer med terrasse. Hver lejlighed har sin egen parkeringsplads, WiFi, aircondition, TVSat og grill. Lejlighederne er fuldt udstyrede. Muligheden for at bruge et opbevaringsrum til cykler eller sup boards.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation af overnatning er det nødvendigt at betale en forudbetaling på 30% af det samlede beløb. Ved betaling af forudbetaling forstås, at gæsten er bekendt med de husorden, som værten sender sammen med overnatningstilbuddet. Kæledyr er velkomne med forudgående varsel og et ekstra engangsgebyr på 30 € for slutrengøring. Det er underforstået, at gæsten ved udtjekning renser lejligheden og smider affaldet ud. Ellers vil der blive opkrævet et rengøringsgebyr på 50 €. TJEK IND fra kl. 15.00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Bemærk venligst, at i tilfælde af annullering tilbagebetales forudbetalingen 100 % op til en måned før ankomstdatoen, 50 % mellem den 30. og 15. ankomstdag, mens i tilfælde af annullering af reservationen 15 dage eller mindre fra planlagt check-in, refunderes depositum ikke.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 1.5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæster bliver altid budt velkommen af værterne med en velkomstdrink!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Silvano
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Silvano i Patrizia Ježina
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejligheder Silvano annonce er blevet set 1966 gange siden 08.08.2024.