På stierne til Rovinjs delikatesser kan du finde dig selv, hvis du har booket overnatning i Rovinj og omegn i begyndelsen af april eller oktober. Gastro story of the Rovinj delicacies finder sted to gange om året og varer en uge, længe nok til at besøge 15 af Rovinjs taverner og restauranter, som er gået sammen om at sprede historien om Istriens og Rovinjs tradition for at tilberede smagfulde sæsonbetonede retter. Arrangementet er organiseret af foreningen af håndværkere i Rovinj med støtte fra Rovinjs turistråd. Havaborrepostej med trøfler, istriske forårsruller, druesarmica, mućkalica, maneštra, ombolo, rombo, muslinger, asparges er blot en del af den kreative og lækre menu på Rovinjs restauranter med indfødte måltider og friske dagligvarer. Promovering af Istrien og Rovinj som en gourmetdestination er garanteret på vejene af Rovinj-delikatesser til favorable priser pr. tre-retters menu. Prisen inkluderer et glas passende istrisk kvalitetsvin. Det gastronomiske eventyr er ikke kun en chance for at opdage Istriens charme gennem de lækre retter, men også en mulighed for at opleve Istrien og Rovinj i en mere afslappet udgave før og efter den største turistsæson , hvor værterne byder gæster og venner velkommen med glæde og med det bedste af, hvad den blågrønne halvø har at byde på. God appetit og skål!
Læs mere
Læs mindre