Ferielejlighed ZlataPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 120 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i en rolig del af byen, i stueetagen i et nybygget familiehus. Den består af to soveværelser, et badeværelse, et toilet, et køkken og en rummelig stue. Alle værelser har aircondition. (Hvert soveværelse har sit eget klimaanlæg) Gratis wifi, vaskemaskine og opvaskemaskine er til rådighed i lejligheden. Der er en terrasse foran lejligheden. Sikret parkeringsplads i gården. Lejligheden ligger 10 minutters gang fra stranden, og der tilbydes gratis parkering i centrum af byen.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Minimum ophold er 4 nætter. Adgang til lejligheden er efter kl. 15.00, og udtjekning er inden kl. 10.00. På afrejsedagen er du forpligtet til at besigtige lejligheden sammen med værten og erstatte eventuelle skader. Det er ikke tilladt at flytte det eksisterende inventar. Kæledyr må ikke opholde sig i eller uden for anlægget. Turistskat er inkluderet i prisen. Der kræves ikke forudbetaling. Betaling sker ved ankomst.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Apotek: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Zlata
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Bzenec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2024
Lejlighed i Pakoštane...

Værterne var søde, imødekommende og respekterede samtidig privatlivets fred. Renligheden af lejligheden ved ankomsten var en selvfølge. Lejlighedens udstyr er førsteklasses, herunder pæn opmærksomhed i form af syv flasker vin. Køkkenet var fuldt udstyret inklusive kaffe, te, krydderier, olie osv. Myggemiddel på værelserne. Alt var præcis som vi forventede. Vi nød ikke terrassen meget på grund af de høje temperaturer udenfor. Klimaanlæg i alle rum sikrede en behagelig temperatur. To toiletter er til rådighed, hvilket er særligt praktisk om morgenen. Det er bare ærgerligt med afstanden fra havet. Der er dog et parkeringskort til rådighed til parkeringspladsen ved Pilatuša strand, hvor vi pendlede. Vi kunne godt lide lejligheden og værternes holdning, og vi kan anbefale et ophold her.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Zlata Maksan
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Zlata annonce er blevet set 2451 gange siden 12.06.2024.