Ferielejligheder Nada VlahovPrvić - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden eller husets første sal har et soveværelse med dobbeltseng, et andet værelse med 2 separate senge og en sofa i stuen. Udstyret omfatter aircondition, satellit TV, opvaskemaskine, vaskemaskine, DVD, wi-fi ubegrænset internet, køkken med komfur, lille køleskab og større med fryser, kaffemaskine, mikroovn, vandmaskine...Terrasse på ca meter har et bord og 4 stole. Hvis du har været i Šepurina før, er vi i nærheden af den store kirke, 100 meter fra havet. Lejligheden ligger 5 minutter fra centrum, så du er langt nok væk til ikke at høre støjen fra cafeen og menneskemængden. Hvis du kommer i bil, kan du parkere ved Srima, hvor parkering koster 3eur pr. dag. Hvis du kommer til Vodice eller Srima, kan vi komme til dig med vores egen båd og bringe dig til øen. Kommer du til Šibenik, tager en regulær bådlinje 1 time til Šepurina, og turen forstærkes af en bådpassage gennem den smukke kanal St. Anthony og øerne, der pryder Šibenik-øgruppen. Det tager 15 minutter at køre fra Vodice og 5 minutter til Srima.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi beder dig venligst om at betale forud.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 80 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Diskotek: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
CanarineHouse kan lejes for kun 2 personer (50e), som ville have en separat indgang. Langt fra centrum af byen er der fredeligt og roligt. En kombination af natur, have, høns, ro, og øen ligger kun 1 km fra fastlandet. Huset har et soveværelse med dobbeltseng (2 personer) med eget badeværelse, et gæsteværelse med en dobbeltseng (2 personer), et børneværelse med køjesenge (2 børn). Da huset er forbundet med nabohuset, adskilt af en trappe, kan det indrettes til en stor familie eller en større gruppe gæster op til max 8 personer (6 voksne og to børn). Hver del af huset har en dejlig terrasse + bord og bænke, grill. Udstyr: Smart TV i alle rum og stue, wifi, aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, kedel, strygejern osv...fuldt møbleret bolig. Vi byder gæster velkommen i Srima foran øen og transporterer dem til øen med vores båd. Parkering er tilvejebragt i Srima, det er fint, og vi beholder vores bil, det koster 3eur pr. dag, meget BILLIGST fordi vi er enige for sæsonen, det er ikke vores ansvar.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nada Vlahov
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 7 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Oldenburg ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2024
Bedste værtsfamilie

Jeg var familiens gæst i en uge og følte mig absolut velkommen fra første minut! Værterne er yderst hjælpsomme, venlige, diskrete og tilgængelige til enhver tid. Båden hentede mig fra busstoppestedet i Vodice. Hvilken god start! Da vi ankom var der vand og en tallerken friske figner i køleskabet og om aftenen bragte min søn mig en flaske hjemmelavet, lækker, fløjlsblød rødvin. Ind i mellem forkælede jeg mig selv med nogle flere lækkerier! Lejligheden er fuldt udstyret med alt hvad du behøver. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der kunne mangle. Da jeg kun var på øen alene i en uge, satte jeg stor pris på, at basisvarer som krydderier var tilgængelige, men derudover kan jeg ikke engang nævne, hvad der ellers var tilgængeligt som shampoo, kropscreme, rengøringsprodukter af alle slags. . . Lejligheden var skinnende ren og alle de udvendige områder var også uplettede! Du kan hurtigt slappe af på øen, der er ingen bilstøj, alt ser ud til at bremse lidt. Et stort, velassorteret supermarked til højre og et lille med et bageri til venstre tilbyder masser af valg. Der er også en frugt- og grøntsagsbod midt på landsbyens plads og et fiskemarked under kirken. Jeg kunne godt lide musikbaren til højre lige før kirken. Det kan skyldes dens alder, da de hovedsageligt spillede musik fra 60'erne. Med passende fodtøj kan du nemt gå rundt på hele øen. I mine dage var det bare for varmt til at vandre rundt i det indre af øen. Klatringen forbi kirken i Prvić Luka og så returen til havet på den anden side var fin, men måske bedre i mere moderate temperaturer. Konklusion: Øen er lille, men byder på utrolig meget landskab, kultur og historie, de to landsbyer, især Šepurine, har en masse charme, havet er fantastisk og værtsfamilien er fantastisk! Tusind tak fordi du gjorde min uge! Cornelia

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8, Juni 2024
Et vidunderligt sted

Lejligheden er netop blevet renoveret, alt er nyt, rent, ejerne er varme, hjertelige, venlige, imødekommende. Øen er smuk, fredelig. Lejligheden har en skøn terrasse. Et ideelt sted for en perfekt ferie!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Januar 1970
En drømmeferie

Vidunderlige værter, der tog imod os med et smil, en varm velkomst, fremragende varme fritter og en flaske exceptionel indenlandsk rødvin tilberedt af deres søn. En smuk lejlighed, der skinner med renlighed, med absolut alt, hvad vi havde brug for til et flerdages ophold i Prvić! Vi kan varmt anbefale vores værter fru Nada og hr. Mira, som ikke kun er en god vært, men også en fantastisk digter, der skriver vidunderlige sange på den lokale dialekt, der vækker de smukkeste følelser hos lytteren!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Nada Vlahov Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Vi håber, du vil være tilfreds med vores gæstfrihed, fred og ro på øen, du nyder skyggen med kaffe, juice, Internet, børn er sorgløs kører ned ad gaden, spille, eller på stranden, er bilen gået :).

Ferielejligheder Nada Vlahov annonce er blevet set 48906 gange siden 11.06.2017.