Ferielejlighed Zen Rijeka - Kvarner

priser fra € 140 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til Zen Apartment, dit luksuriøse paradis i Rijeka! Denne moderne, elegant designede lejlighed kombinerer fred og funktionalitet, beliggende kun 1,8 km fra den nærmeste strand og 7 minutter fra byens centrum. Vores private garage, en sjældenhed på dette område, sikrer dit køretøjs sikkerhed. Den rummelige lejlighed kan rumme op til 3 gæster (2+1), hvilket gør den ideel til forretningsrejsende, par eller mindre familier. Med fem stjerner indeholder lejligheden en stue med spisestue, et komfortabelt soveværelse, et fuldt udstyret køkken, en gang, et moderne badeværelse og en balkon. Lejligheden har aircondition og centralvarme for komfort året rundt. Vi leverer gratis højhastigheds fiberoptisk Wi-Fi, perfekt til arbejde og leg. Til din underholdning er der to smart-tv med et stort udvalg af kanaler fra forskellige lande og brætspil til et behageligt ophold. Yderligere faciliteter inkluderer en vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, hårtørrer, glattejern, lodret dampkoger, smart belysning og mere.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning: fra kl. 15.00. Gæster skal fremvise et gyldigt id-dokument med et billede ved indtjekning. Du bedes informere ejendommen om dit ankomsttidspunkt på forhånd. Udtjekning: indtil kl. 11.00. Der er mulighed for fleksibel ind- og udtjekning, men med forudgående anmodning, hvor godkendelsen afhænger af ankomst-/afgangstidspunktet for de næste gæster. Indbetaling sker til kontoen. Forskudsbetalingen er 30% af det samlede beløb for overnatning.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis gæsten afbestiller 7 dage før ankomst, er han ikke berettiget til tilbagebetaling af forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 1.4 km
  • Strand: 1.4 km
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 300 m
  • Lufthavn: 17 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
ZEN-lejligheden er beliggende i et roligt og overkommeligt kvarter i Rijeka, tæt på alle nødvendige faciliteter. Den nærmeste strand ligger kun 1,8 km væk, og byens centrum kan nås på 7 minutter i bil. Den smukke by Opatija ligger 8,3 km derfra og tilbyder adskillige muligheder for at udforske og nyde lokale attraktioner. I nærheden er der butikker, et indkøbscenter, en skatepark, en legeplads og en ladestation til elbiler. Kvarteret er ideelt for familier, forretningsrejsende og alle, der ønsker at opleve det bedste af Rijeka og dens omgivelser. Uanset om du er her for afslapning eller eventyr, er ZEN-lejligheden den perfekte base for dit ophold. Nyd bekvemmeligheden ved at have alt, hvad du har brug for lige ved hånden, fra daglige fornødenheder til fritidsaktiviteter. De fredelige omgivelser sikrer et afslappende ophold, mens nærheden til vigtige attraktioner giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i regionens pulserende kultur og naturlige skønhed.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Zen
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Anamaria Peica Butković
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hej, jeg er Ana-Maria, din vært for ZEN Apartments. Min passion for at rejse og udforske nye kulturer inspirerede mig til at blive vært og give mine gæster en uforglemmelig oplevelse. Det giver mig en stor fornøjelse at møde mennesker fra hele verden og hjælpe dem med at føle sig hjemme.

Ferielejlighed Zen annonce er blevet set 810 gange siden 25.07.2024.