Ferielejligheder Kali Rogoznica - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til vores nyindrettede anlæg, som byder på en smuk udsigt over havet. Lejlighederne er luksuriøse og samtidig komfortable, ideelle til en afslappende ferie. Anlægget ligger kun 30 meter fra den første strand, i hjertet af smukke Rogoznica. Der er forskellige strande i nærheden, som kan nås til fods, og vi er omgivet af autoktone dalmatiske planter, der bidrager til middelhavsatmosfæren. Kun 10 minutters gang adskiller dig fra centrum af Rogoznica, hvor du kan nyde lokal gastronomi, butikker og kulturelle seværdigheder. Lejlighederne har en rummelig terrasse med en smuk udsigt over havet, ideel til at slappe af og nyde solnedgangen. Beliggenheden byder også på en håndfuld muligheder for forskellige aktiviteter såsom løb og cykling, ideelt for elskere af en aktiv ferie. Derudover er der to nationalparker i umiddelbar nærhed - Kornati National Park og Krka National Park - som byder på uforglemmelig naturskønhed og muligheder for oplevelsesture. Vores anlæg er det perfekte valg for dem, der leder efter rolig, men alligevel luksuriøs indkvartering med nem adgang til alle faciliteter. Udnyt muligheden for en drømmeferie med uforglemmelige solnedgange og nyd al den charme, som Adriaterhavet har at byde på.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter reservation af boligen er det nødvendigt at betale et forskud på to overnatninger inden for 24 timer. Resten af beløbet betales dagen før afrejse eller under opholdet. Ankomst til lejligheden er fra kl. 15.00, og afgang er indtil kl. 10.00 om morgenen. Betaling af eventuelle skader aftales med ejeren ved afrejse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 800 m
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 28 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Nationalpark: 350 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
- mulighed for transport fra lufthavnen med forudgående varsel - bådture og bådudlejning (ikke inkluderet i prisen) - en ekstra barneseng medfølger med forudgående varsel
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Kali
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Velika Gorica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A5, August 2024
Lejlighed Kali

En uge tilbragt i et roligt kvarter og venlige omgivelser. Værterne er fremragende og altid tilgængelige. Lejligheden har alt hvad du behøver for at tilbringe hyggelige dage med din familie ved havet og stranden er meget tæt på. Tak til værterne for alt, og jeg anbefaler dig til alle.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Svar

Fru Srbič, vi er meget glade for, at du kunne lide dit ophold i vores lejlighed! Vi vil gerne påpege, at du og din familie bestemt er gæster at anbefale til enhver vært. Tak for dine søde ord. Din kommentar betyder meget for os og motiverer os til fortsat at forsøge at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker dig alt det bedste og en varm hilsen!

Kali Apartments
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Kali annonce er blevet set 2263 gange siden 28.07.2024.