Ferielejligheder Korina i NikaSelce - Kvarner

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nybyggede lejligheder i centrum af Selc, en lille og malerisk by ved Adriaterhavets kyst, meget tæt på Crikvenica. Lejlighederne ligger i stueetagen og på husets 1. sal, de er rummelige og luftige, og består af to soveværelser, badeværelse, entre, "open space" køkken, spise- og opholdsstue samt altan. De har en vidunderlig udsigt over havet og stranden. Lejlighederne ligger 2 minutters gang fra bymidten, butikker, promenade, strand, restauranter og caféer. Parkeringspladsen er i husets gård. Aircondition og wi-fi samt parkering er inkluderet i prisen for overnatning. Prisen inkluderer turistskat og lejlighedsrengøring. Kæledyr er ikke tilladt.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at reservere en lejlighed kræves et forudbetaling (forskud) på 30% af den samlede pris for overnatning. Det resterende beløb af boligprisen betales direkte i huset, udelukkende kontant ved ankomst og check-in. Ved aflysning refunderer vi ikke forudbetalingen. De anførte priser refererer til overnatning i 3 eller flere nætter. Ved ophold kortere end 3 nætter forhøjes prisen på kombinationen - med 50 % af den angivne pris for overnatning på 2 nætter, eller 100 % for 1 overnatning i lejligheden. Det foretrukne tidspunkt for ankomst til lejligheden er efter kl. 14.00, og tidspunktet for afrejse er indtil kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Ved aflysning refunderer vi ikke forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 25 km
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 200 m
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 16 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 400 m
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 3 km
  • Nationalpark: 150 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Selce er et sted, der bugner af forskelligt indhold, især om sommeren, hvor der arrangeres adskillige begivenheder - kulturelle, sport, musikalske. Ved hvert trin kan du mærke gennemtrængningen af tradition og modernitet, og Selce kan prale af adskillige turistpriser - såsom den for den bedst organiserede lille by ved Adriaterhavet og Det Blå Flag for havets kvalitet og renhed.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Korina i Nika
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
POPOVAC,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2, Juli 2024
Perfekt

Alt perfekt, fra de dejlige, smilende og imødekommende værter, tæt på alt, fantastisk lejlighed til et smukt sted, fred, ro og en perfekt ferie. Jeg anbefaler det på det varmeste til alle, det var fantastisk for os.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
💗

Mine kære gæster! Af hele mit hjerte tak for den vidunderlige kommentar, og jeg er glad for, at du var tilfreds med alt det tilbudte. Jeg tror på, at vi vil se hinanden igen; Det ville være en ære! 🌞

Stuttgart,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2024
Ideelt set

En dejlig stor lejlighed i en rolig del af Selc, der har alt hvad du behøver for en behagelig ferie. Lejligheden er yderst pæn og veludstyret, sofaer og senge er komfortable. Stuen er rummelig og har en vidunderlig udsigt over havet. Strandene er fantastiske, og for elskere af gåture er der en smuk promenade langs havet til Crikvenica. Anbefales til alle, der ønsker fred og har alt behov i nærheden. Ejeren af lejligheden er imødekommende og diskret, altid til din tjeneste og gør sit bedste for at gøre gæsterne tilfredse. Vi havde en vidunderlig tid, og vi kommer gerne igen.

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
🤩

Det var mig en stor fornøjelse at være vært for dig; Jeg tror på, at et positivt indtryk vil påvirke gensynet. Tak fra bunden af mit hjerte! 🥰

Subotica ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2024
Perfekt!

Stop med at lede! Ideel og perfekt, selv for os med en lille baby! Edita er en ideel vært, der går et skridt videre for at sikre, at du får en ideel ferie! Placering og indkvartering er perfekt! En ny bygning, stilfuldt udstyret med alt det nødvendige udstyr, kun 100 meter fra centrum, strand, marked, restaurant... Parkering i gården med videoovervågning!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Ejernes svar
🌞

Jeg er glad for, at du nød det, og jeg håber at mødes igen; tak fra 💖!

Edita Starčević
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg er født og opvokset i Selc, hvor jeg stadig bor i dag med min familie - min mand og to døtre. Jeg elsker sommer, sol og hav, lange gåture og en god bog. Jeg elsker at lave mad og grine! 🌞 Jeg tror, du vil nyde vores lille paradis; velkommen, kære gæster! 💖

Ferielejligheder Korina i Nika annonce er blevet set 6518 gange siden 06.06.2024.