Ferielejligheder BarunSeline - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores lejligheder Barun er beliggende i byen Seline i et hus med i alt 4 enheder, på en stor grund med egen parkeringsplads. Huset er renoveret i år, og lejlighederne er totalrenoveret efter den nye standard og nyindrettet og udstyret efter moderne smag. Hver lejlighed har en stor solrig terrasse (16m²), den øverste lejlighed med delvis udsigt over havet. Lejlighederne har aircondition og tilbyder gratis internet. Den smukke sandstrand ligger 150 m væk. Indkøbsmuligheder og gå ud til restauranter er omkring 200 m væk.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetalingen er 25% af den samlede pris og betales ved reservation af boligen, resten betales kontant ved ankomst. Indtjekning efter kl. 14.00, udtjekning kl. 10.00. Boligskat er inkluderet i prisen. Rengøring af lejlighed koster 30 €.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Hvis gæsten annullerer reservationen op til 15 dage før indtjekningsdatoen, refunderes forudbetalingen fuldt ud. Hvis gæsten afbestiller inden for 15 dage før indtjekningsdatoen, beholder vi depositummet fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Barun
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
DUGA RESA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A3+1, August 2024
Varme anbefalinger til overnatning

Lejligheden er pæn, behagelig at opholde sig i og moderne indrettet. Placeringen er fantastisk, en bil er praktisk talt ikke nødvendig, det er tæt på strande, butikker, restauranter, alt hvad du behøver. Værterne er yderst venlige og omsorgsfulde. Vi kan give varme anbefalinger til overnatning i denne lejlighed til en dejlig familieferie i et fredeligt og behageligt miljø. Det er også velegnet til en aktiv ferie, da det er tæt på nationalparken Paklenica.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ivka Barun
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Velkommen til vores lejligheder Barun. Vi ser frem til din reservation, så vi kan give dig en dejlig ugandisk ferie i vores nye lejligheder. Vi vil gøre vores bedste for at gøre dit ophold så behageligt som muligt, så du gerne vil vende tilbage til vores lejligheder.

Ferielejligheder Barun annonce er blevet set 1540 gange siden 12.07.2024.