Ferielejligheder RenataSesvete - Zagreb og det centrale Kroatien

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til vores charmerende og rummelige lejlighed på 65 m², beliggende i det rolige distrikt Dubec, Sesvete! Kun 400 m fra den vigtigste bus- og sporvognsstation er det det perfekte sted for din ferie eller forretningsophold. Nyd en lys stue med en spisestue til 4 personer, et fuldt udstyret køkken (komfur, køleskab) og et komfortabelt soveværelse med en seng (160x200 cm) og en premium madras og kvalitetspuder. Slap af på balkonen med din morgenkaffe eller på badeværelset med badekar. Lejligheden har aircondition, gratis Wi-Fi og 24/7 sikkerhed takket være Reolink-kameraet. Kun 3 minutters gang adskiller dig fra butikken og markedet. Trg ban Jelačić er 35-45 minutter med sporvogn, Maksimir 20-30 minutter i bil, og Jarun kun 25 minutter. Sesvete er ideelt forbundet med motorveje: A3 (7 km), A4 (10 km) og A1, der fører til Adriaterhavet. Oplev den perfekte kombination af fred, komfort og fremragende forbindelser med hele Kroatien og Europa.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det fulde beløb for reservationen indbetales til girokontoen. I "Beskrivelse" skriv venligst "cut 65m2" og datoen (fra-til IBAN for betaling: HR8224020063101197580 Ankomsttid: fra kl. 15.00 Afgangstid: indtil kl. 10.00. rengøring, desinfektion og klargøring Registreringen af alle gæster på eVisitor-systemet er i overensstemmelse med bestemmelserne i Zagreb Tourist Board, og hver gæst er forpligtet til at udfylde check-in-formularen eller sende mig et billede af begge sider af ID-kortet .
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Op til 5 dage før reservationen refunderes det fulde beløb, inden for 5 dage før reservationen er der ikke mulighed for refundering.
Afstande
  • Bycentrum: 9 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Læge: 50 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 8 km
  • Jernbanestation: 9 km
  • Lufthavn: 150 km
  • Kasino: 800 m
Ekstra tilbud
Velkomstgave til vores gæster: Juice, Nesscafee, te, sticks, banan, shower gel 50ml, hårshampoo 50ml, hårbalsam 50ml. Lejligheden har rent sengelinned, håndklæder og en hårtørrer.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Renata Jerinić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Hilsen! Med mange års erfaring indenfor luksussmykker ved jeg, hvor vigtig topservice er. Jeg brænder for hver eneste detalje for at sikre en unik oplevelse i Zagreb. Jeg tager mig særligt af gæster, der kommer til medicinske behandlinger, hvilket giver dem et behageligt og afslappende ophold

Ferielejligheder Renata annonce er blevet set 515 gange siden 15.09.2024.