Ferielejligheder Villa Tiha Sea BeachKrk Šilo - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Apartments Villa Tiha Sea Beach ligger få skridt fra Lokvišća-stranden og tilbyder værelser med aircondition og eget badeværelse i Šil. Denne ejendom ved stranden tilbyder adgang til balkon, gratis privat parkering og gratis WiFi. Lejligheden har terrasse, havudsigt, opholdsområde, fladskærms-tv med satellitkanaler, fuldt udstyret køkken med ovn og mikrobølgeovn samt eget badeværelse med bidet og hårtørrer. Der er også brødrister, køleskab og kogeplader samt kedel. I lejlighedskomplekset har enhederne sengelinned og håndklæder. Gæsterne i lejligheden vil kunne nyde aktiviteter i og omkring Šilo, såsom vandreture, i umiddelbar nærhed er dykkerklubben Neptun. Gæsterne på Villa Tiha Sea Beach Apartments kan nyde snorkling og cykling i nærheden. Camino Krk-stien passerer også nær Šilo Plaža Tiha ligger 400 meter fra ejendommen, og Marina Punat ligger 21 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Rijeka, 21 km fra lejligheden Villa Tiha Sea beach.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning til lejligheden er fra kl. 15, men er du klar, kan det være tidligere. Midt i huset ligger en strand, en stor gårdhave, så man har et sted at snakke, indtil lejligheden er indrettet, og man har også en privat parkeringsplads. Check-out er indtil klokken 10. Reservationer er direkte, og vi kommunikerer via e-mail eller telefon, whatsup, viber. Reservationsbekræftelse kun via e-mail. Forskudsbetalingen for reservationen er 20% af boligens pris og inkluderer det samlede beløb.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling er mulig 30 dage før ankomst. Med berettigede grunde og en mundtlig aftale er annullering mulig selv i en periode på mindre end 30 dage.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotek: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Lufthavn: 20 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Det er muligt at arrangere en dagstur med båden Mary Fisher 725. Det er også muligt at leje et SUP-bræt. Der er en dykkerklub i nærheden af anlægget, hvor du nemt kan arrangere dykkerture med leje af alt nødvendigt udstyr. Taxabåden forbinder Šilo og Crikvenica meget ofte hver dag, så du kan også få adgang til turistbyen, hvor der er langt mere indhold og underholdning, og i Šilo kan du få ro i lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Tiha Sea Beach
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zoran Delić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Mit navn er Zoran og jeg hjælper med at leje et familiehus. I mange år har vi været vært og sørget for et behageligt ophold til kære mennesker, der har besluttet at tilbringe deres ferie hos os. Vi er meget aktive inden for sport og alle aktiviteter relateret til hav og natur, og vi kan hjælpe med råd til, hvordan du får mest ud af og planlægger din ferie.

Ferielejligheder Villa Tiha Sea Beach annonce er blevet set 1779 gange siden 21.08.2024.