Ferielejlighed Sunny YellowSplit - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed SUNNY YELOW med balkon og parkeringsplads er beliggende på stranden ŽNJAN, 100 m væk fra den bedste stenstrand i Split og en lang promenade ved havet. ŽNJAN-stranden er en kilometer lang strand, der byder på mange barer og restauranter. Kun 20 m fra lejligheden er der en bistro - kaffebar, 50 m derfra er der en butik, 3,6 km væk ligger Diocletians Palads. Lejligheden har gratis WI-FI, aircondition, TV og radio med CD. Der er også fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og ovn. Badeværelset er udstyret med vaskemaskine, gratis toiletartikler og håndklæder. Fra badeværelset kan du nyde en smuk udsigt over haven. Foran lejligheden er der en parkeringsplads, der hører til lejligheden, og en udendørs grill med stenbord og bænke, hvor du kan tilberede og nyde grillretter. Hvis du vil besøge omgivelserne, er der katedralen St. Domnius - 34 km), Split City Museum (3,4 km), Split Lufthavn ligger 15 km fra lejlighederne.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer kan kun foretages efter aftale med værten via e-mail og mobil. En forudbetaling på 30% af det samlede beløb for lejlighedsleje for den aftalte opholdsperiode er obligatorisk. Ved afbestilling refunderes forudbetalingen ikke til gæsten.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen for de reserverede datoer for ophold i lejligheden tilbagebetales ikke til gæsten i tilfælde af afbestilling.
Afstande
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 20 m
  • Apotek: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Mulighed for at organisere speedbådsture til nærliggende øer og strande.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Sunny Yellow
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Suzy Annoncering idet 2022
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Sunny Yellow annonce er blevet set 494 gange siden 28.06.2022.