Mobilhome OliveShadeSveti Petar na Moru - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 95 per nat
Detaljeret beskrivelse

Mobilhome 24 m2 + 40 m2 terrasse (24 m2 overdækket) + privat solbadningsområde i en lille rolig lejr. Op til 5 personer. To soveværelser (stor dobbeltseng og køjeseng) + ekstra seng, brusekabine, toilet, hårtørrer, toiletpapir, sengetøj, køkkenredskaber, køleskab, kedel, mikroovn, mini el-ovn, el-grill, udendørs spisestue, udendørs køkken med vask og gaskomfur, garderobeskab, siddemøbler, liggestole og liggeplads ved siden af huset, SAT TV (850 programmer), gratis Wi-Fi, aircondition. Bemærk: håndklæder og viskestykker er ikke inkluderet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning: 15:00 – 20:00 (i receptionen på lejren eller via pengeskabet til nøgler placeret på mobilhomet - du modtager koden til pengeskabet via sms på ankomstdagen) Check ud: til kl. 10 om morgenen. Reservationer og information på telefon: 091 5454803 Bemærk: håndklæder og viskestykker tilbydes ikke. Ring gerne på 091 5454803 for hurtigere kommunikation eller send en e-mail til zlatko.puskadija@fazos.hr Betalingsmåde: mindst 30 dage før ankomst på kontoen eller som aftalt
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
forudbetaling refundering er ikke mulig 30 dage før den planlagte ankomstdato
Afstande
  • Hav: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 200 m
  • Apotek: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 8 km
  • Lufthavn: 15 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
velkomstgave. Tæt på Zadar, Biograd na moru og alle de faciliteter du kan finde i området. Lejren ligger under motorvejen, så det er hurtigt og nemt at gå til stranden, mens alle nødvendige faciliteter er inden for 10-20 km.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome OliveShade
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zlatko Puškadija
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

gift, far til en datter. Jeg arbejder som universitetsprofessor ved JJ Strosmayer University i Osijek ved Fakultetet for Agrobiotekniske Videnskaber, ved Institut for Biavl og Zoologi, hvor jeg underviser i biavlsmoduler. Jeg er biavler og biavler med omkring halvtreds bistader i Baranja-området. Vi ønsker dig en varm velkomst og en behagelig ferie i OliveShade mobilhomet.

Mobilhome OliveShade annonce er blevet set 597 gange siden 13.06.2024.