Ferielejligheder Three OlivesTribunj - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 90 per nat
Detaljeret beskrivelse

Three Olives-anlægget er en ny bygning og åbner dørene for gæster for første gang fra sommeren 2024. I gården af bygningen er der tre gamle oliventræer, træ så typisk for den kroatiske kyst og øer, fra hvis frugter den bedste kvalitet olie er opnået, ofte kaldet "flydende guld". Navnet Three Olives antyder et miljø med fred, ro og overflod. Lejlighederne i anlægget er unikke, moderne og fuldt funktionelt udstyret til at få dig til at føle dig godt tilpas, ligesom i dit eget hjem! Anlægget er fremragende placeret; det ligger 150 m fra havet og 200 m fra byens centrum. Der er ingen større veje eller forretningsfaciliteter i umiddelbar nærhed, så gæsterne er sikret fred i løbet af dagen og natten. Kort sagt, alt er klar til din komplette ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forudbetaling 20% Betaling af resten af beløbet ved ankomst. Indtjekning er fra kl. 15.00. Udtjekning er indtil kl. 10.00. Kæledyr er ikke tilladt. Rygning er ikke tilladt i lejlighederne.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Afbestilling er mulig 14 dage før ankomst
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 500 m
  • Posthus: 100 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Tribunj vil straks vinde dig med sin særlige charme af en lille fiskerby, der tilbyder en familie alt, hvad de behøver for en kvalitets- og tilfredsstillende sommerferie. Klart hav af højeste kvalitet, behagelig lokalbefolkning, fine strande, den optimale kombination af fred og den uberørte dalmatiske atmosfære af sommermusikalske nætter med et tilbud om fremragende traditionel mad og lokal vin i topkvalitet. Stedet er kendt for sin stenbro, der forbinder den kystnære del af stedet med halvøens historiske kerne. Det er vidt kendt for sit smukke klare hav, utrolige strande og fyrreskove lige ud til havet, hvor stedets sydlige orientering giver mulighed for at udnytte de lange solskinsdage fuldt ud. Uforglemmelige solopgange og smukke solnedgange gør Tribunj til en ideel destination for hvile og afslapning i middelhavsatmosfæren i det kroatiske Dalmatien.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Three Olives
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ante Ćorić
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Three Olives annonce er blevet set 2514 gange siden 15.06.2024.