Ferielejligheder MontanaTrpanj - Dubrovnik region

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Velkommen til vores villa, beliggende midt i naturens fredelige skønhed og beliggende lige over det glitrende hav, ud til strandene. Villa Montana tilbyder en ekstraordinær oplevelse i et smukt landskab og afslappende atmosfære. Studie-appen på første sal er unik på grund af kombinationen af moderne udsmykning med autoktone sten, på to niveauer, med åben udsigt over havet og en rummelig terrasse. Ideel til par. Lejligheden på anden sal består af 2 soveværelser, et badeværelse, et moderne køkken og stue samt en privat terrasse. Velegnet til 4 personer. Der er 2 lejligheder på tredje sal. som lejes sammen Den første med altaner og en vidunderlig udsigt dækker 90 m2 og kan komfortabelt rumme 8 gæster. Den består af en stue, tre soveværelser (3+3+2), to badeværelser og et veludstyret moderne køkken. Den anden lejlighed til 4 personer består af to værelser, to badeværelser, et moderne køkken og en stue. Fra den rummelige terrasse vil du blive tilbudt en utrolig udsigt over det fortryllende panorama.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
- Boligen på tredje sal er designet til én gruppe, den er velegnet til familier og giver fuldstændig privatliv Den er ikke beregnet til fester, og vi respekterer husregler og andre gæster - Prisen er udtrykt i det samlede beløb for begge lejligheder. . - der lægges særlig vægt på rengøring og desinfektion af rummet. Reservationen bekræftes ved betaling af 25% af det samlede beløb - Ved ophold på i alt 14 dage er rabatten 5% på den samlede pris. - Den resterende del af opholdets pris betales ved ankomsten (det samlede beløb for opholdets pris minus forudbetalingen) kontant eller før ankomst til bankkontoen - Prisen inkluderer omkostninger til løbende forsyninger, vedligeholdelse, gebyrer, kajak og sengelinned og håndklæder. - depositummet er 300 euro, det gælder kun for overnatning på tredje sal, og returneres ved afrejse - Ankomst er fra kl. 15.00 og afgang er indtil kl. 10.00 - dyr er på forespørgsel
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forudbetaling for at bekræfte reservationen er 25% af det samlede beløb. Hvis reservationen skal annulleres af gæsten, vil ejeren offentliggøre den angivne periode igen og sætte den til salg. Når den ønskede periode ombookes, refunderes forudbetalingen minus transaktionsgebyret fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 20 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 9 km
  • Lystbådehavn: 300 m
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 800 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Et af højdepunkterne i vores bolig er den rummelige terrasse, hvor du kan nyde lyden af bølgerne, nyde havbrisen og duften af kystplanter. Uanset om du nyder morgenkaffe, spisning med venner eller blot hengiver dig til rolige aftener, giver vores terrasser en utrolig afslappende atmosfære. Gæster, der bor på tredje sal, kan benytte en 55 m2 garage, egnet til parkering, og en kajak til 2+1 personer. Servicen er inkluderet i prisen. For lejlighederne på første og anden sal er der parkering ved vejen, og mulighed for parkering på den nærliggende betalingsparkering. Ejeren afholder udgiften til parkering. Trpanj er ideel til at slappe af i lange promenader ved havet og opdage seværdighederne i den gamle del af byen, et glimrende udgangspunkt for dagsture til Korčula, Dubrovnik, Mljet eller strandene i Divna og Duba Byens centrum med butikker, restauranter, hæveautomater er kun få minutters gang væk.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Montana
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2024
Ærlige anbefalinger til et ophold på Villa Montana

Vi boede i denne lejlighed fra 16. til 19. august, og vi har ikke den mindste klage. Villaen er beliggende i et smukt sted, tæt på havet. Lejligheden er pænt møbleret, ryddelig, med alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Værtinden er behagelig og venlig. Vi kommer gerne igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Stela Vucic Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

"Ferier er ikke fred, men indtryk. ”- Minchenkov A. Velkommen!

Ferielejligheder Montana annonce er blevet set 25612 gange siden 05.05.2014.