Ferielejligheder Number OneVir - Kroatiske øer

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores lejligheder Vir er beliggende i en enestående beliggenhed, kun få skridt fra en smuk strand, der tilbyder en fredelig og afslappende ferie ved Adriaterhavet. Bygningens moderne arkitektur giver en smuk udsigt over omgivelserne og havet og giver en følelse af sammenhæng med naturen. Hver af vores lejligheder på øen Vir er rummelige og elegant indrettede, med vægt på komfort og æstetik. Vores Otok Vir lejligheder har et fuldt udstyret køkken, der giver dig mulighed for at tilberede dine egne måltider, hvis du ønsker at udforske de lokale kulinariske muligheder. Soveværelserne er rummelige og komfortable, udstyret med kvalitetssenge og sengetøj for at sikre en afslappende søvn efter en lang dag med at udforske øen. Et moderne badeværelse med bruser giver dig mulighed for at forfriske dig selv efter en solrig dag på stranden. De er også udstyret med aircondition, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine, fladskærms-tv, trådløs internetadgang og parkeringsplads.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hos os er det muligt at betale med kort og kontanter. Der kræves en forudbetaling på 30 % ved reservation. Indtjekning: 14.00 - 20.00 Udtjekning: 8.00 - 10.00
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Der er ingen tilbagebetaling af forudbetalingen ved annullering af reservationen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 500 m
  • Posthus: 700 m
  • Busstation: 900 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Højdepunktet i vores Queen suite lejligheder på øen Vir er helt sikkert jacuzzien placeret på den rummelige private terrasse. Dette spabad tilbyder dig fuldstændig afslapning og forkælelse, da du kan nyde en massage i varmt vand med udsigt til den smukke udsigt over havet eller det omkringliggende landskab. Resortet har en reception, hvor personalet står til rådighed 24 timer i døgnet for alle de spørgsmål og hjælp, du har brug for. Jeg kan bestille bådture til nærliggende øer og parker, leje eventyrkøretøjer og både og anbefale de bedste restauranter i området.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Number One
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Patricija Geč
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Ferielejligheder Number One annonce er blevet set 2296 gange siden 19.06.2024.