Ferielejlighed Brazzo City Tour SuiteZadar - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Denne bolig er indrettet, så vi selv ville føle os rar og trygge i den! Det er kun ti minutters gang fra byens centrum, kun 200 meter fra et stort sportscenter. Dette gør den velegnet til alle dem, der ønsker at forblive aktive selv på ferie. Store indkøbscentre Lidl og Kaufland ligger inden for gåafstand. Lejligheden har alt hvad du behøver for en afslappende ferie i smukke Zadar. Du kan glemme alt om hovedpine forårsaget af søgningen efter en parkeringsplads i et bymiljø som Zadar; lejligheden tilbyder privat parkering kun tre meter fra dit vindue, så du altid vil have øje med dit blikkæledyr. Slap af i et behageligt sted, gå en tur til byen eller sport på en af de mange sportsbaner i Višnjik Center, som du kan nå på et minut. Løb ud af lejligheden, bliv træt på den moderne bane og løb i bad i din lejlighed! Velkommen til Zadar!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen kræves en forudbetaling på 30% af det samlede beløb. Resten betales kontant ved ankomst til lejligheden. For dem, for hvem kontant betaling hører fortiden til, kan du naturligvis indbetale hele beløbet direkte på kontoen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen tilbagebetales til kontoen, hvis den aflyses en måned før rejsen.
Afstande
  • Hav: 1.6 km
  • Strand: 3 km
  • Bycentrum: 1.5 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 400 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Brazzo City Tour Suite
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Braco Hrvoje Ljubičić
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Jeg er født og opvokset i Nin og er turistformidler af profession. Ud over kroatisk taler jeg tysk og engelsk! Af hele mit hjerte ønsker jeg at være din vært og stå til din tjeneste under din drømmeferie.

Ferielejlighed Brazzo City Tour Suite annonce er blevet set 1465 gange siden 28.07.2024.