Ferielejligheder Vitas Zaton (Zadar) - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vitas Apartments ligger ud til bystranden Jaz, som strækker sig langs hele promenaden i Zaton. De er udstyret med nye og moderne møbler. Zaton er det rigtige sted for en uforglemmelig familieferie. Strande for de mindste med små bugter, lavvandede områder og endeløse spil i sandet. Og for ældre dybere dele af stranden, et sted at solbade eller læse en god bog i skyggen af en paraply. Stranden i Zaton har et blåt flag, som er en pris for havets renhed og klarhed. Der er parasoller og liggestole på stranden samt brusere, og ved selve stranden er der flere caféer, restauranter og en børnepark. Denne lejlighed med udsigt over havet og haven tilbyder gæsterne gratis WiFi. Lejligheden indeholder familieværelser. Samtlige ferieboliger på dette lejlighedskompleks har aircondition, opholdsområde, fladskærms-tv med kabelkanaler, køkken, spiseplads samt eget badeværelse med hårtørrer, bruser og gratis toiletartikler. Der er også opvaskemaskine, ovn og mikroovn.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Der betales forud efter reservationen, 20% af beløbet, resten betales 2 uger før indrejse i boligen. Hvis reservationen foretages mindre end 2 uger før ankomst, så betales hele beløbet. Fakturaer og reservationsbekræftelser udstedes til gæster.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
2 uger før ankomst er det muligt at få tilbagebetaling af forudbetalingen, herefter er der ingen tilbagebetaling af forudbetalingen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 1.2 km
  • Restaurant: 20 m
  • Apotek: 1 km
  • Tankstation: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand,
Ekstra tilbud
Vores gæster modtager kosmetiske produkter, kaffe og te.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vitas
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Petra Bartoluci
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Vitas annonce er blevet set 683 gange siden 27.08.2024.